ReVisioning Your Life – workshop met Christian Kyriacou

ReVisioning Your Life workshop with Christian Kyriacou by Feng Shui Design Academy

2-daagse live-online workshop ReVisioning Your Life – Herzien van je leven.

Zit je vast in het leven? Ben je dezelfde oude patronen aan het herhalen? Werken jouw relaties niet? Ervaar je problemen met je gezondheid, rijkdom en meer?

Aan de basis van vele levens verbeterende systemen zoals Feng Shui, Vaastu, House Whispering, Space Clearing enzovoort, zijn er geloofspatronen die ons leven beheersen, en zelfs bepalen hoe we deze kennissystemen bestuderen en gebruiken om onze problemen op te lossen. Zowel onze levensproblemen als die van onze klanten.

In deze workshop neemt Christian Kyriacou ons mee naar verschillende niveaus van ervaring en begrip van deze patronen die worden gevormd door onze levenservaringen, trauma’s, gebeurtenissen in de kindertijd, evenals vorige levens en invloeden van voorouders. Succes of falen is vaak een ‘Inside Job’.

Het is onze keuze of we ons een weg banen door het Labyrint van het leven of vast komen te zitten in het doolhof van eeuwige herhaling.  Reconstrueer het leven zoals je het nu zou willen hebben. We hoeven geen slachtoffers van ons verleden te blijven. Bewuste beslissingen kunnen ons leven nu veranderen en onze kinderen tot 7 generaties vooruit en 7 generaties in het verleden beïnvloeden.

In de workshop zal Christian ons door een krachtige meditatie leiden om onze toekomst opnieuw te bekijken en te versterken. We zullen de draad naar de bron van het trauma volgen. Zowel in het huidige leven als vorige incarnaties en zelfs in een parallelle dimensie. Dingen zoals een familievloek, etc. worden in het proces meegenomen.

In deze workshop zullen we werken met:

Relaties

We hebben altijd een relatie, zelfs als we er alleen voor staan. De wens om eenheid te bereiken (die we al hebben maar vergeten zijn) is een diepgeworteld onderwerp in ons menselijk ontwerp. Door met iemand anders in relatie te gaan, zoeken we de weg om de laatste stap van veelheid naar dualiteit en vervolgens naar eenheid te verwerken.

Bereiken van eenheid, vrede, geluk en welzijn

Eenheid zoeken door de balans van dualiteit. Yin / Yang is de weg maar niet de eindbestemming. De reis is ons verhaal door het spel van creatie. De kwaliteit van de relatie bepaalt de snelheid van het bereiken van bewustzijn, begrip en verlichting.

Aangetrokken tot dezelfde type partner

Door dezelfde keuze van partners te herhalen, geeft het U = universum ons aanwijzingen over wat er nog moet worden verwerkt.

Soulmates en Family Soul Group Incarnatie

Wij incarneren in groepen, samen met anderen gaan we op levensreis. Er wordt gezegd dat we in elke incarnatie ongeveer 30 potentiële ziele partners hebben.

Reïncarneren als een dier of ander wezen

Als men ontrouw is, kan men ervoor kiezen om te incarneren als een hond, wat een leven lang loyaal is. Als een slecht persoon, misschien opnieuw geboren als een vuile rat.

Repeterende patronen

Als een pendel, slingerend herhalen wij wat ons met anderen is overkomen. Dus, als we worden misbruikt, hebben we het programma voor misbruikers in ons klaar staan om te worden geactiveerd, door een bepaalde levensgebeurtenis. Dit programma kan jarenlang inactief blijven.

Christian leert ons levenspatronen te identificeren en te veranderen door kwantum-energieveranderingen aan te brengen die snel krachtige verbeteringen in je leven teweeg kunnen brengen.

Fouten en ongelukken

Fouten en ongelukken bestaan niet vallen. Het zijn louter incidenten die een resultaat hebben welke we niet wilden of verwachtten. Alle levensgebeurtenissen zijn aanwijzingen voor onopgeloste problemen in het huidige leven, vorige leven en uit de kindertijd. We kunnen de incidenten gebruiken als bron van belangrijke informatie om onopgeloste psychologische en emotionele problemen aan te pakken en te helen.

Quantum Timeline ReVisioning Meditation Processes

Na het identificeren van de patronen die ons leven leiden, zal Christian ons door een eenvoudige maar krachtige meditatie leiden om onze toekomst opnieuw te bekijken en te versterken. We zullen snelle processen van Quantum Timeline Dynamics en Personal Healing ervaren.

We zullen de draad naar de bron van het trauma volgen. Zowel in het huidige leven als vorige incarnaties en zelfs in een parallelle dimensie. Dingen zoals een familievloek, etc. worden in het proces meegenomen.

Zielencontract met ouders

Vóór de geboorte controleert de ziel een baarmoeder en de foetus om te zien of de leerpatronen resoneren en kiest ervoor om uiteindelijk (niet vanaf de conceptie) geboren te worden bij die moeder.

Moeder & Vaders Energie die de foetus beïnvloedt

Emotionele patronen, angsten, levenshouding, vooroordelen en liefde tijdens de tijd in de baarmoeder wordt allemaal opgenomen in de foetus. Op fysiek niveau absorbeert de foetus chemicaliën, medicijnen.

Vergeving

Hopono. Van onszelf dat we een gebeurtenis op een bepaalde manier hebben waargenomen en dachten dat het de fout van iemand anders was, of we veroordeelden een ander of onszelf voor mislukkingen.

Locatie: Feng Shui Design Academy

Datum: binnenkort bekend

Tijdstip: 10:00 – 17:00 (5-10 min van tevoren inloggen)

Prijs: € 195,00 p.p

JE HEBT GEEN VOORKENNIS NODIG VOOR DEZE WORKSHOP. 

Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn zeer beperkt… Vol = Vol!
the-house-whisperer-book-christian-kyriacou

Christian zal in de pauzes en na de workshop zijn boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the hart of home” signeren.

Er is ook mogelijkheid om andere items zoals de wichelroedes, wierook, sacrede geometry posters, klankschalen, enz. aan te schaffen. Handig dus als je wat contant geld bij je hebt.

Christian Kyriacou offers workshops on a wide range of subjects close to his heart including the equine world, and advises clients and other professionals on architectural projects from the perspective of The House Whisperer.

Christian Kyriacou The House Whisperer

His work over the past 45 years has taken him into thousands of buildings where he highlights the correlation of people and spaces, leading him to a greater understanding of the consciousness of buildings.

Christian’s guidance is provided in a no-nonsense accessible language whereby the individual can take responsibility for resolving issues that led them to him in the first place!

* * *

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>