The Heart of Home workshop

The Heart of Home – 2-daagse workshop met Christian Kyriacou, The House Whisperer, in Culemborg

Een huis weerspiegelt onze innerlijke patronen en overtuigingen. Dit kan worden gebruikt om onszelf op een dieper (ziels)niveau te analyseren en te begrijpen, maar ook om veranderingen aan te brengen om aspecten van ons leven die we willen veranderen / verbeteren te herstellen.

Alles heeft bewustzijn. Ons huis heeft een ziel die wordt gemodificeerd bij elke bewoner die zijn eigen levensafdruk achterlaat op het gebouw en de grond waarop het huis gebouwd is.

Christian zal ons meenemen op een ontdekkingsreis met zijn vele jaren ervaring in het werken met mensen en hun huizen, en hen helpen deze relatie te begrijpen en hoe ze fundamentele levenskwesties kunnen belichten, oplossen en verbeteren.

Zijn werk versterkt elk aspect van de traditionele Feng Shui en hij zal in deze 2-daagse workshop het volgende behandelen:

Zaterdag ochtend – The Heart of Home

In deze ochtend neemt Christian ons mee op een reis in het ontdekken van onze relatie met het hart van ons huis. Voel jij je thuis waar je woont?

Heb jij je huis gekozen of heeft het huis jou gekozen?

Wat probeert jouw huis je te vertellen?

Je huis is de spiegel van de ziel.

Zaterdag middag – Space Clearing & Alignment

Als het hart van een huis vrij is van gefragmenteerde energieën, pas dan kunnen we ons afstemmen op ons hogere doel. De ‘helderheid’ van de energie in ons huis zal ons in staat stellen een gezondere emotionele verbinding met onszelf en met anderen op alle niveaus te hebben. Wanneer het hart van een huis vrij is van disharmonische energie, komen wij in ‘alignment’ met ons hogere doel.

Zondag ochtend – Dowsing, Geomancy, Geopathic Stress

Inzicht in en werken met onzichtbare etherische en aardse energieën. Wichelroedelopen gaat niet alleen over aarde-energieën, geopathische stress en water, maar raakt ook levensvragen en thema’s zoals gezondheid, rijkdom, carrière, relaties, enz.

Zondag middag – Spirit Release & Paranormal Activity

We verkennen de taal van de ‘andere’ werelden, variërend van een simpele dolende aardgebonden geest, een vriendelijke geest, tot meer kwaadaardige negatieve energieën. Leer hoe je deze energieën in het universum kunt herkennen en benutten.

JOUW DOCENT

Christian Kyriacou

THE HOUSE WHISPERER

Voor deze workshop hebben wij een gastdocent uit Londen uitgenodigd – de wereldberoemde House Whisperer. De workshop is in het Engels, maar zeer goed te volgen. Je kunt alvast een filmpje van Christian en zijn werk op zijn website bekijken om een indruk te krijgen:

www.TheHouseWhisperer.com

Datum: zaterdag 28 & zondag 29 september 2024

Tijdstip: 10:00 – 17:00

Prijs: € 188,00 p.p inclusief pen en notitieblok, drankjes en lekkernijen. Neem je eigen lunch mee.

Early Bird: Meld je vóór 30 juni 2024 aan en ontvang het best-selling boek “The House Whisperer – Discover your relationship with the heart of home” cadeau (zolang de voorraad strekt)! Christian zal in de pauzes en na de workshop zijn boek signeren.

JE HEBT GEEN VOORKENNIS NODIG VOOR DEZE WORKSHOP.

LET OP! Er is een maximum aantal deelnemers, dus om gegarandeerd te zijn van je plek schrijf je direct in.

bestel je kaartjes hier

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>