Vooruitblik op de tweede helft van 2022 – het jaar van de WATER Tijger.

De 5 elementen van het jaar.

  • Wat staat er in de sterren voor het III/IV kwartaal geschreven?
  • Wat kun je in deze periode ondernemen om succesvoller te zijn?
  • En welke activiteiten kun je beter vermijden?


De eerste helft van het jaar van de Water Tijger zit er bijna op. Ik wil in dit artikel een tipje van de sluier oplichten / onthullen over de energie van het derde en vierde kwartaal. Als je de Feng Shui Nieuwjaarslezing 2022 hebt gevolgd, dan is dit een korte herhaling voor jou 🙂

2022 – het jaar van de Tijger wordt beheerst door het element WATER. Maar ook elk seizoen en zelfs maand en dag hebben een eigen element, dierenteken en unieke energie die ons beïnvloedt.  

Hout

In 2022 is HOUT zeer sterk, maar liefst 4 elementen in de jaarchart! Omdat HOUT in 2022 ‘POWER’ symboliseert – er is namelijk te veel POWER aanwezig – dit brengt conflicten, velen verlangen naar macht, wij kunnen een race om macht en power verwachten en mensen kunnen hun macht gaan misbruiken. Klinkt bekend? Jaaa, wij zien deze trend goed vertegenwoordigd, toch 😉 Degenen die aan de macht zijn, zijn degenen die geld verdienen dit jaar, dus breng jezelf in de positie van power!

Aarde

AARDE (1) is zwak dit jaar – dit betekent meer VRIENDEN, minder vijanden, competitie en jalousie… maar ook 3 x verborgen AARDE in de jaarchart en dit suggereert verborgen vijanden en rivalen! Ook al heb je openlijk geen vijanden, je hebt misschien veel in verborgen modus. Wie je in eerste instantie als je vriend beschouwd, kan in werkelijkheid je vijand zijn. Mijn advies is om jezelf te beschermen met symbolen zoals het boze oog – Fatima-oog om verraad tegen te gaan. Omdat je in 2022 misschien niet direct weet wie je vijanden zijn, draag dan dit amulet altijd bij je zodat mensen niet jaloers op je zullen zijn, niet achter je rug om gaan speculeren. Laat jaloezie niet uit de hand lopen!

Water

3 x WATER in de jaarchart = veel GELD. Er is een groot welvaartspotentieel en groeikansen (Lap Chun in jaar) dit jaar. Veel directe rijkdom die stabiele inkomsten, inkomsten uit je werk en het zakendoen, maar 2022 is niet een jaar voor speculatieve winsten en handelen in forex of de aandelenmarkten. Beleggen is risicovol! GELD is YANG WATER en alle rijkdom is direct. Denk er niet aan om een lot uit de loterij te kopen om geld te winnen, of om te investeren in risicovolle of speculatieve dingen, je moet gewoon op de ouderwetse manier (hard) werken, dan verdien je geld. Bovendien niet iedereen kan geld verdienen in 2022. Alleen mensen aan de macht (HOUT neemt WATER op) en als je toegang hebt tot METAAL (ideeën) en VUUR (middelen), als je sterk en gezond bent, kun je welvaart energie creëren dit jaar. Ben je van oudere leeftijd – voeg dan vitale symbolen aan je omgeving toe (Wu Lou, hert, kraanvogel, pak choi – betekent 100 soorten geluk en zegeningen, schildpad)

Metaal

METAAL element ontbreekt in de energie van het jaar 2022. Omdat dit element staat voor intelligentie & creativiteit dit jaar, zullen we vermoedelijk minder creatief kunnen zijn. Als je geen ideeën hebt, weet je ook niet wat je moet doen, welke beslissingen te nemen. Wat je in 2022 echt nodig hebt zijn symbolen van wijsheid (boek, een wijze, kristallen (bal), etc.) Mensen met enige intelligentie en die in creatieve beroepen, zijn degenen die dit jaar vooruit kunnen komen. Draag metalen juwelen zou mijn advies zijn en doe mee aan creatieve activiteiten om je geest te stimuleren!

Vuur

VUUR element ontbreekt bovendien in de energie van het jaar 2022. Dit element symboliseert steun & middelen en dus wat dit gebrek suggereert is een tekort aan middelen in het jaar. Middelen in economie = alle goederen en diensten die voor de vragers beschikbaar zijn, voorraad / hulpbronnen (menselijke, materiele) om doelstellingen te kunnen bereiken. Je hebt papier (bomen) nodig om een boek te printen. Door deze deficiëntie gaan helaas de prijzen van verschillende middelen stijgen! 3 x verborgen VUUR in de jaarkaart wijst in de richting van verborgen middelen. Wat dit betekent is veel politiek achter de schermen, verraad in de zoektocht naar middelen, oneerlijke herkomst / acquisitie van middelen. Wij zien al deze ontwikkelingen natuurlijk in de eerste helft van het jaar ontstaan. De vraag is nu… is dit een trend die het hele jaar gaat duren?

De elementen in de 2e helft van het jaar van de WATER Tijger

Laten wij meteen naar een meer gedetailleerde analyse van de elementen van de tweede helft van het jaar kijken…..

LEES HIER VERDER>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>