Workshop Feng Shui Numerologie

Heb jij je ooit gerealiseerd dat de vibratie achter het huisnummer, jouw geboortedatum of je naam, jouw leven kan beïnvloeden?

Volgens Feng Shui numerologie schuilt er toch meer achter getallen dan je zou denken. In numerologie heeft ieder cijfer een bijzondere betekenis in je leven. Jouw geluksgetallen hebben een specifieke trilling / vibratie en kunnen de omstandigheden van je leven aanzienlijk verbeteren.

Jouw geboortegetal bijvoorbeeld, onthult het potentieel dat je bezit met betrekking tot jouw talenten, jouw affiniteiten, en ook de richting die je gedurende jouw hele leven neigt te volgen. Het bevat levenslessen, zegt iets over jouw karakter en geeft aanwijzingen voor het soort succes waardoor je je het meest vervuld voelt. Het geboortegetal onthult een levenspad die je doet ontwikkelen.

Het kennen van bijvoorbeeld je geboortegetal en andere geluksgetallen in je leven is het begin van een reis naar het begrijpen van je ware essentie en helpt je om een kijkje te nemen in jouw toekomst. Een spannende ontdekkingsreis naar verschillende manieren om succes, goede relaties, gezondheid en hoe allerlei kansen aan te trekken.     

Wat leer je in deze workshop?

In onze nieuwste workshop Feng Shui Numerologie leer je je eigen geboortegetal, geboortehoroscoop te ontrafelen en om jezelf op een dieper niveau te leren kennen. We leren je de basis voor het duiden van de getallen-energie die jouw leven beïnvloeden (bij de geboorte, in huis / ruimte, vanuit de  kosmos, etc.). Deze inspirerende workshop over de mystieke leer der getallen bevat veel achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden. Het is een training met veel ‘aha momentjes’.

INHOUD

  1. Wat onthult jouw persoonlijke Geboortegetal over jou, jouw levenspad en belangrijkste levenslessen? Dit getal geeft de blauwdruk van je leven aan. Zo ontdek je wie je bent en wat je bestemming is die als een zaadje in je ziel is geplant om tot uitdrukking te worden gebracht in dit leven.
  2. Het maken van een Lo Shu Geboortehoroscoop. Hoe de Lo Shu getallen van je geboortedatum jouw bestemming (op intellectueel, spiritueel en materieel niveau) onthullen. Door het leggen van verbanden tussen de Lo Shu getallen, de positieve ‘lot-lijnen’ en de negatieve ‘lot-pijlen’ wordt een mogelijke richting waar het lot toe kan leiden en waar de (eventuele) uitdagingen liggen aangegeven.
  3. Wat is jouw persoonlijke Geluksgetal en hoe kun je deze op een praktische wijze in je leven gebruiken / versterken?  
  4. Hoe het Jaargetal jouw potentieel beïnvloedt? Dit doen we door o.a. te kijken naar jouw positie in het jaardiagram (Nine Star Ki / Flying Star Feng Shui), wat je dit jaar aandacht mag geven en mag gaan uitwerken. En zo ontdek je jouw mogelijkheden voor dit jaar en voor de toekomst.
  5. Speciale getallen combinaties (Sum-of-Ten, Ho Tu, Lo Shu, Witte getallen)
  6. Getallen & Tijdsperioden. We leven momenteel in “Periode 8” waarin de energie van getal 8 heerst. In februari 2024 begint Periode 9 en de energie van de komende 20 jaar zal enorm veranderen. Wat kunnen wij van de vurige periode verwachten? Welke trends / ontwikkelingen zal de Rode Feniks ons allemaal brengen? Hoe je de 9 in jouw voordeel kunt boosten?   

Waarom deze workshop?

De kennis van deze workshop kan je helpen op je levenspad. Als je eenmaal jouw geluksgetallen kent, kun je ze gebruiken om te bepalen hoe je verschillende manieren kunt vinden om nieuwe kansen en geluk aan te trekken, om nóg meer uit je leven te halen. Je ontdekt je kwaliteiten en ontwikkelpunten wat je zelfinzicht vergroot en zo richting geeft bij het maken van belangrijke (levens)keuzes. Deze training is hiervoor een mooi startpunt.

Dus… ben jij klaar om op een snelle, inzicht gevende en krachtige manier jezelf te leren kennen en meteen stappen te zetten naar een lichter, gelukkiger en meer succesvol leven?

Voor wie is deze workshop?

Deze boeiende Feng Shui Numerologie workshop is voor iedereen die de verborgen wijsheid en magie van getallen wil ontdekken. Aan de hand van je geboortedatum gaan we aan de slag met jouw persoonlijke Feng Shui getallen en wat ze voor jou kunnen betekenen, hoe ze jouw leven beïnvloeden. Maar je leert ook hoe je dit voor anderen kunt duiden aan de hand van hun geboortedatum.

De Feng Shui methodiek gepresenteerd in deze training is een relatief eenvoudige manier om snel een helder beeld van mensen en hun potentieel te verkrijgen. Daarom is deze workshop ook zeer geschikt voor therapeuten, coaches en anderen die veel met mensen werken.

Waar?

De Feng Shui Numerologie workshop vindt plaats in de cursusruimte van Feng Shui Design Academie in Culemborg met maximaal 8 deelnemers.

De workshop is ook online te volgen in een virtuele bijeenkomst (zonder stoelbeperkingen) via Zoom. Naast een inleiding door de docent is er ruim tijd voor vragen en het uitwerken van praktisch voorbeelden. Zo leer je ook van elkaar door het uitwisselen van informatie en ervaringen.

Wanneer?

Dagworkshop van 10:00 tot 16:00 uur (koffie/thee staat vanaf 09:45 uur klaar). Zie voor exacte datum de AGENDA

Investering?

€ 238,00 Een workshop is altijd inclusief uitgebreide hand-out, pen en notitieblok, koffie, thee en iets lekkers!

Jouw Docent?

Wena Brussaard (door Lillian Too gecertificeerd Feng Shui Master Consultant, intuïtief vormgever & lifecoach)

Inschrijven?

Laat je verrassen en nieuwe inzichten verkrijgen die jouw leven gaan verrijken!

Ik meld me graag aan >>>

bestel je kaartjes hier

Workshop VOL?

Je kunt je inschrijven voor de reservelijst door een mailtje te sturen naar office@fengshuidesignacademy.com

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>