WORKSHOP Feng Shui Update 2024 – voor het jaar van de Houten Draak

Breng de energie van JE HUIS in sync met de jaarenergie van de HOUTEN DRAAK!

In deze ‘hands-on’ workshop ga je met behulp van de plattegrond van je huis (of werkruimte) en de energiekaart van het jaar 2024 – jaar van de HOUTEN DRAAK, zelf een update maken om jouw omgeving aan de energie van 2024 aan te passen.

Om thuis van goede Feng Shui te kunnen genieten is het belangrijk om jezelf te omringen met gezonde, vitale en kwalitatief hoge Chi/energie. Een huis met goede Feng Shui voelt goed aan, ziet er mooi uit en trekt veel positieve gebeurtenissen aan! Daarom is het zo belangrijk de jaarlijkse energie veranderingen, elk jaar in kaart te brengen en in jouw omgeving te implementeren. Of het nu je huis, kantoor, winkel of elke andere ruimte is – jij gaat samen met Wena hands-on aan de slag om met behulp van de handige tools er voor te gaan zorgen, dat de positieve energieën voor jou gaan werken dit jaar.  

Met de informatie van deze Feng Shui Update 2024 workshop kun je, je huis (en kantoor) op de trilling van het nieuwe jaar afstemmen, alle remedies op de juiste locaties plaatsen en je slaap-, zit- en werkrichtingen aanpassen.

Het ene jaar kan je namelijk meer succesvol zijn dan in het andere, en is je gezondheid of je relatie beter dan in het andere jaar. Het hangt in grote mate van de jaarlijkse ‘sterren’ af:

  • waar verblijft de welvaartster van het jaar en hoe kun je deze activeren voor meer geldgeluk?;
  • waar verblijft de liefdester van het jaar en hoe kun je meer romantiek en liefde in je leven aantrekken dit jaar;
  • hoe, waar en met welke ster kun je meer kansen dit jaar creëren voor promotie, roem en succes;
  • welke windrichtingen kun je beter vermijden om gezondheidsproblemen, ruzies, diefstal, verraad of andere ongelukken te voorkomen;
  • hoe bescherm je, je huis en jezelf tegen deze negatieve energieën;    

In deze 4 uur durende workshop, ga je zelf stap voor stap aan de slag met jouw huis. Je krijgt praktische tips en meteen toepasbare informatie, zodat je direct je eigen huishoroscoop voor 2024 kunt maken. Je werkt met de plattegrond van je eigen huis. Je leert de jaar-energiekaart over te brengen op jouw huis. Dit is wellicht voor de meeste mensen de moeilijkste stap. Maar met de makkelijke hands-on instructies is dit een fluitje van een cent. Vervolgens ontdek je welke kamers in je huis dit jaar de gunstige of ongunstige kamers zijn om daarna met Feng Shui remedies de invloed van de ongunstige sterren te neutraliseren en de invloed van de gunstige sterren optimaal te benutten.

De Feng Shui aanpassingen zullen zorgen voor harmonie en balans in je omgeving voor het hele jaar. Op deze manier schep je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, geluk, overvloed, liefde en gezondheid. En zo wordt 2024 een schitterend jaar! 

Deze workshop is een must voor iedere Feng Shui doe-het-zelver!

Hoewel het jaar van de Houten Draak op 10 februari begint (sterren wisseling vindt plaats op 4 februari), is het zeker niet te laat voor een update. Elke dag van ons leven is belangrijk en zowel wij als onze omgeving verdienen alleen het beste. Bovendien ben je een leuke, inspirerende en constructieve dag bezig en er is tijd om vrienden te maken, ervaringen uit te wisselen en gezellig met elkaar te sparen.

Laat je verrassen en nieuwe inzichten verkrijgen die jouw leven en die van jouw dierbaren gaan verrijken!

Datum en tijd: Dagdeelworkshop op zaterdag 24 februari 2024 van 12:00 tot 16:00 uur.

Locatie: Feng Shui Design Academy te Culemborg

Neem mee: plattegrond van je huis of werkruimte met de richting van de voordeur of een noordpijl.

Kosten: € 168,88 Een workshop is altijd inclusief koffie, thee en iets lekkers!

Docent / begeleider: Wena Brussaard (door Lillian Too gecertificeerd Feng Shui Master Consultant, intuïtief vormgever & healer)

LET OP! Maximum aantal deelnemers is 8 personen, dus om gegarandeerd te zijn van je plek schrijf je direct in!

Ik meld me graag aan >>>

JOUW DOCENT

Feng Shui Master Wena Brussaard is een ervaren onderwijzer op het gebied van de Klassieke Kompas Feng Shui, Chinese astrologie, BaZi en Chinese tradities (uit het oude China). Wena is leerling van de wereldbefaamde Feng Shui Grand Master Lillian Too en volgde een master opleiding bij haar in Maleisië. Een unieke kans dus om direct door een gecertificeerde Feng Shui expert, kennis te maken met Feng Shui technieken en leren hoe deze in de woon- of werkomgeving toe te passen.

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>