Workshop Heilige Geometrie en de Alchemie van Ruimte

Avond workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer

‘Een sacraal gebouw is een harmonische structuur voor de transformatie van de Ziel. Met het doel om ons te herinneren aan onze ware essentie en absolute verbinding met het universum ‘

Heilige Geometrie en de Alchemie van Ruimte

Tijdens deze avond workshop verkennen we de wereld van sacrale plaatsen en gaan we begrijpen waarom de heilige geometrie zo belangrijk is voor onze ruimtes voor gezondheid, rijkdom en relaties.

 ‘Geometrieën zijn poorten naar andere dimensies’ Plato

chartres-labyrinthOnze sacrale werken van kunst, literatuur, muziek en gebouwen resoneren en weerspiegelen met de geheimen van de universele energie matrix. Het ontcijferen van de gecodeerde vibratie, stelt ons in staat om verbinding te maken met de gewijde patronen van het Harmonische Web, waardoor we de middelen aangeboden krijgen om verbinding te maken met onze pure innerlijk licht en het bewustzijn voor de transformatie op alle niveaus van onze werkelijkheid.

Christian biedt jou de kans om deze verborgen codes te verkennen en te ervaren. Verbind en werk met de ‘DNA’ blauwdrukken van de Geest van onze gebouwen en landschappen.

Met behulp van de magie van de menselijke stem zoals Sacred Sound, Harmonics, Sanskriet gezang en de creatie van transformerende Heilige Geometrische structuren in het etherische energie web. Ervaar het bestaan van kristallijne structuren in het etherische energienet en hoe deze opnieuw uitgelijnd en geactiveerd kunnen worden, voor krachtige reiniging en het opnieuw in evenwicht brengen van de ruimte. Onze innerlijke resonantie weerklinkt op een niveau dat vergelijkbare trillingen aantrekt, we zien hoe dit gekoppeld is aan de grond en de gebouwen die we kiezen om te bewonen.

Heilige Geometrie

athenas-temple-delphiHet doel van sacrale gebouwen en landschappen, is om ons te herinneren aan onze ware essentie en onvoorwaardelijke verbinding met het universum. Door intentie en ceremonie, kunnen we de trillingsenergie van de aarde meridianen, waarop gebouwen staan die heling en het licht van gedachte over de hele wereld versturen, versterken. Ons hierdoor aan de onmetelijke schoonheid en essentie van het leven, herinnerend.

Wichelroede lopen:

Onze menselijke stem drukt de energetische kwaliteit van ruimte waarin we ons bevinden, uit. Door het afstemmen en het voelen van de oorspronkelijke oersubstantie van het universum om ons heen,  kunnen we opnieuw de vorm van de energetische structuur van onze omgeving veranderen. Dit doen we op een causaal en etherische niveau, met behulp van Sacred Sound, Harmonics, Heilige Geometrie, fysieke- en psychische wichelroede lopen. Ervaar de magie van energiewerk op afstand, zowel in tijd en ruimte.

Locatie: Feng Shui Design Academy, Roosje Voslaan 2, 4105JZ Culemborg

Datum: vrijdag 3 juni 2016

Tijdstip: 19:00 – 22:00 (om 18.30 uur gaat de deur al open voor een kopje koffie of thee).

Prijs: € 45,00 p.p inclusief pen en notitieblok, drankjes en lekkernijen.

Christian KyriacouJe hebt geen voorkennis nodig voor deze workshop. Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn zeer beperkt… en Vol = Vol!
Inschrijven voor de workshop>>>

 

 

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>