Workshop Space Clearing – Ruimte Reiniging

Space Clearing & Alignment – Foundation Level, 2-DAAGSE WORKSHOP MET CHRISTIAN KYRIACOU – THE HOUSE WHISPERER

space clearing workshop

 

Een echte ervaringsgerichte workshop met Christian Kyriacou.

– Houdt jouw huis oude patronen of traumatische ervaring uit het verleden vast?
– Ondervind jij steun en bescherming van jouw woning?
– Luister jij naar wat jouw huis je probeert te vertellen?

Ontdek of er energie / energiestoringen en geest activiteiten in jouw ruimten zijn en hoe deze kunnen leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid, rijkdom en relaties. Leer ook, waarom iemand voor een bepaald huis kiest, hoe een huis een perfecte match voor iemands levensverhaal is.

Voor beginners tot aan gevorderden – geen voorkennis vereist.

Deze workshop is een fascinerende en krachtige ervaringsgerichte training voor het waarnemen en het afstemmen van je innerlijke metafysische receptoren. Christian gebruikt een unieke en holistische benadering om onze relatie met ons huis, onszelf en onze richting in het leven te doorgronden en te begrijpen. Christian Kyriacou werkt al meer dan 20 jaar met de psychotherapie van ruimten, en heeft ruim 1.250 huisconsulten mogen geven.

Hij zal in deze workshop het volgende met ons delen:
Het loslaten van Ongewenste Energieën en Spirit Release vanuit het Hart van het Huis

Ontdek of er energie / energiestoringen en geest activiteiten in jouw ruimten zijn en hoe, indien de fragmentatie van de energievelden niet wordt aangepakt, deze kunnen leiden tot ernstige gevolgen voor de gezondheid, rijkdom en relaties! Leer ook, waarom iemand voor een bepaald huis kiest die bij hun levensverhaal past en deze zelfs helpt te activeren of zelfs toelaat om het leven te saboteren “?

“If the heart of a house is free from fragmented energies, then we can align to our higher purpose” Christian Kyriacou.

Etherische Structuren

We zullen de basisprincipes van de ‘Transformational Codes’ verkennen in de Etherische Matrix, waarbij we ‘Etheric Grid, The Consciousness Grids of Creation and Quantum Physics Beyond ‘Space Clearing’ zullen leren.

Ervaar de dynamische kracht en het doel van de heilige geometrische vormen in de etherische structuur van de ruimte (de matrix van de schepping).

Dimensionale werkelijkheden

Reis door de onzichtbare wereld van energie om te begrijpen en zelf te ervaren, hoe jezelf af te stemmen op bestaande programma’s en codes, die wellicht niet meer courant zijn door de huidige dimensie.

Het oplossen van Trauma in de omgeving

Identificeer de overgebleven trillingen van vroegere trauma en stress in de etherische structuren van je eigen omgeving, welke zijn verankerd in gebouwen of in het perceel. Ontdek oplossingsgerichte tools via ‘Soul Aligment’ en ruimte reinigingstechnieken.

Transmuteren van Energieën

We zullen ervaren hoe de frequenties van mensen en hun ruimtes te laten transmuteren, opdat de ‘Harmonics’ op één lijn en in fase komen via de gulden snede verhouding van het hart. Maar ook door het waarnemen van verschuivingen in dimensionale werkelijkheden – voortkomend uit verschillende oorzaken met een fysieke, psychische of psychologische oorsprong.

Als een ruimte helemaal gezond is en volledig resoneert met de heilige geometrie, dan kan er niets ‘blijven rondhangen’ of zich verbergen in de donkerste uithoeken van ontkenning! Als mensen, huizen of percelen vibreren in hun natuurlijke ruimtelijke resonantie, pas dan kan een optimale gezondheid worden bereikt.

Codes en programmering

Een complete inleiding tot het creëren, oplossen en het resetten van energie schilden. Het her-coderen en het programmeren met een zuivere intentie leidt naar het hoogste en beste resultaat.

Understand and then feel the energy and emotion of your desires – relationships, children, money, success – wait for the physical world to catch up and manifest…

 

Locatie: Feng Shui Design Academy, Roosje Voslaan 2, 4105JZ Culemborg

Datum: zaterdag 17 en zondag 18 september 2016

Tijdstip: 10:00 – 17:00

Prijs: € 195,00 p.p inclusief pen en notitieblok, drankjes en lekkernijen. Early bird actie – bij inschrijving en betaling voor 21 mei ontvang je naar keuze een gratis pendel of 3 x wierook/houtskool set.

Christian KyriacouJe hebt geen voorkennis nodig voor deze workshop. Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn zeer beperkt… en Vol = Vol!
Inschrijven voor de workshop>>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>