Workshop Wichelen en Pendelen

Wichelen van de Basis tot op Quantum niveau, 2-daagse workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer
Workshop Wichelen en pendelen

Beleef twee unieke dagen met Christian, waarin hij graag zijn inzichten en ervaringen, van meer dan 1.250 consulten in de loop van de afgelopen 20 jaar in zijn house whispering praktijk met jou deelt.  Het wordt een bijzonder weekend met The House Whisperer!

En goed om te weten – wichelroede lopen gaat niet alleen over de energieën van aarde, de aardstralen en wateraders , maar ook nog meer over:

 • Levensvragen
 • Gezondheid
 • Rijkdom
 • Carrière
 • Relaties, etc.

Leer met een wichelroede en pendel alle vragen te stellen, en de antwoorden te krijgen op al jouw levensvragen.

Een echte ervaringsgerichte workshop met Christian Kyriacou – The House Whisperer.

Waarom leren wichelen?

Wichelen is de kunst en wetenschap van het lezen van energieën. We zullen de taal van onze instrumenten leren begrijpen –  hoe ons lichaam, wichelroedes en pendel te gebruiken om onze praktische en intuïtieve vaardigheden te verbeteren.

We zullen vragen, zoals de relatie met onze woning en werkplek proberen te beantwoorden. Ons huis is een weerspiegeling van ons ‘innerlijke thuis’, en we komen er achter waarom we kiezen voor de plek waar we wonen en werken. Er is een directe correlatie tussen onze omgeving en ons succes in het leven, waardoor we deze aspecten kunnen meten via wichelroede lopen.

Christian werkt al meer dan 20 jaar met wichelroedes en zal deze opgebouwde kennis en ervaringen met cliënten, huizen en landschappen delen.

Bekijk de wichelroede lopen video clip:

Wichelroede lopen quantum dowsing Feng Shui Design Academy

We zullen aan de slag gaan met:
 1. * Aarde energieën.
 2. * Aardstralen.
 3. * Karmische- en voorouderlijke patronen.
 4. * Zielendoel.
 5. * Zielen, geesten en paranormale activiteiten.
 6. * De aardenergieën en etherische invloeden op het milieu.
 7. * Ontwikkelen van de kunst om evenwicht in onze ruimtes te brengen.
 8. * Waarnemingen op fysieke- en quantum niveau ervaren.
 9. * Leer welk effect aardstralen, energielijnen en leylijnen, inclusief de Hartman en Curry matrixen, hebben op de psycho-ruimtelijk element van mensen en hun huizen.
 10. * Raak vertrouwd met de eenvoudige maar krachtige manieren, om de onzichtbare energieën in jouw huis te lezen en in jezelf (van fysieke naar het etherische), en de relatie tussen hen te begrijpen.
Het oplossen van problemen in woningen en gebouwen.

Heb je ooit het gevoel dat er een huis of werkplek gewoon niet goed voelt, alsof er iets uit balans is? Dat sommige gebieden ongemakkelijk of koud, plakkerig en dik als stroop kunnen aanvoelen, en  zelfs kunnen leiden tot een ziek gevoel of hoofdpijn.

Is het gebouw gestrest of getraumatiseerd? Wat is er in die ruimte gebeurd voordat je er kwam? Waar is het hartcentrum gelegen en heeft het gebouw een ziel?

We zullen leren hoe een ruimte te lezen en we zullen tevens zien hoe onzichtbare energieën, de overtuiging van de eigenaar of de onderneming op een onbewust niveau, waardoor degenen die er wonen en werken, beïnvloeden.

Onze geest en lichaam als instrument.

Met behulp van onze geest en lichaam als instrument, zullen we ons identificeren en verbinden met ‘vastgelopen’ aarde- en etherische energieën, waardoor we ‘energetisch afval’ in gebouwen kunnen losmaken en opschonen. Door middel van een techniek, door Christian Psychotherapeutische Regressie genoemd, kunnen alle zielsfragmenten verzameld worden en weer terug naar het nulpunt gebracht worden. Dit wordt gedaan door het opruimen, her-uitlijnen en weer in contact laten komen van het gebouw met zijn oorspronkelijke blauwdruk, zodat het zijn oorspronkelijke doel weer aanneemt. We zullen identificeren wanneer een nieuwe functie nodig is, en leren hoe een nieuwe code kan worden geprogrammeerd in de kern van het geheugen van het gebouw.

Christian zal ook zijn ervaring van Geomantie delen met behulp van fysieke en metafysische wichelroede technieken. Door te verbinden met de geomantische energieën van het land via de etherische matrix en het Akasha veld, zal dit ons helpen de energieën die we tegen kunnen komen te begrijpen.

Het stemmen van ons instrument en Wichelen met Harmonics

Christian Kyriacou dowsingVoor effectief wichelroede lopen, dienen onze fysieke, mentale en emotionele lichamen in harmonie te zijn – als mensen, zijn wij het instrument voor het wichelroede lopen en de wichelroede, die we gebruiken het gereedschap. Door te zorgen voor de hoogst mogelijke frequenties in ons, kunnen we anderen en het land in een meer efficiënte en krachtige manier dienen, waardoor onze wichelroede werk het meest optimale resultaat behaalt.

Dit onderdeel van de workshop zal de harmonie van het heelal, de heilige geometrie van het leven introduceren. We leren waardoor het geluid van een ruimte of gebouw verandert, afhankelijk van de energie matrix die op dat moment vanuit de aarde en kosmische trillingen, voortkomt.

 • Ervaar de transformerende kracht van de heilige instrumenten en de menselijke stem.
 • Voel de aard van de ruimte en de kwaliteit van de aarde-energie lijnen en vortexen via hun harmonische voetafdruk.
 • Ervaar het afstemmen op inter-dimensionale ruimten en aarde energielijnen.
 • Ontdek de blauwdruk van verschillende aardenergieën en leer hoe wijzigingen aan te brengen met behulp van harmonics.
 • Voel hoe het in lijn komen met de natuurwetten, je de meest ‘negatieve’ aardenergieën kunt oplossen.
 • Verbeter jouw omgeving en verbeter zo je gezondheid, rijkdom en relaties!
Wichelroedes

Voor deze workshop dien je in het bezit te zijn van een paar wichelroedes en een pendel – ze zullen te koop zijn tijdens de workshop.

dowsing-rods-category

Locatie: Feng Shui Design Academy, Roosje Voslaan 2, 4105JZ Culemborg

Datum: zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016

Tijdstip: 10:00 – 17:00

Prijs: € 195,00 p.p inclusief pen en notitieblok, drankjes en lekkernijen. Early bird actie – bij inschrijving en betaling voor 6 mei ontvang je naar keuze een gratis pendel of 3 x wierook/houtskool set.

Christian Kyriacou

JOUW DOCENT

Christian Kyriacou
THE HOUSE WHISPERER

Voor deze workshop hebben wij een gastdocent uit Londen uitgenodigd – de wereldberoemde House Whisperer.

Je hebt geen voorkennis nodig voor deze workshop. Het is toegankelijk en begrijpelijk voor iedereen. De workshop is in het Engels, maar Christian spreekt heel duidelijk. Je kunt alvast een filmpje van hem op zijn website bekijken om een indruk te krijgen: http://thehousewhisperer.tv/

Schrijf je nu in, want de plaatsen zijn zeer beperkt… en Vol = Vol!
Inschrijven voor de workshop>>>

WIL JIJ OOK BIJ ONZE FENG SHUI COMMUNITY HOREN?

FSDA journaal

Schrijf je in en blijf op de hoogte 🙂 

KLIK HIER>>>